2010. szeptember 9., csütörtök

Inkább a semmiből csinálj NAGY LOVE-t !

Azt sokan megcsinálják, hogy összes pénzüket, utána összes barátjuk, rokonuk pénzét, majd autóját végül lakását is eljátszák ruletten. Ez a magyar kaszinókban különösen nem nehéz feladat. Ez utóbbival kapcsolatban tegnap igencsak meglepő információhoz jutottam. Egy bennfentes azt állította hogy élő kaszinóban jobban csalnak mint az elektronikusban - huhhh! Társalgásba bekacsolódott más is : Tanúja volt hogy olaszokat úgy csaptak be, hogy a rulett cilinderén a nyolcas szomszédait átlátszó ragasztószalaggal lefedték, tudván hogy ők a dzsokkót (kis széria nyolcas szomszédaival) játsszák. Belegondolni sem merek mi van akkor ha a mai világ technikai lehetőségeit is bevetik ! A végén még nem mernék kaszinóba menni sem.

Visszatérve a Címhez. Egy ismerősöm és barátnője utolsó fém pénzeiket is csatasorba állítva (2x 2.000Ft azaz 4.000Ft szükségeltetett) ráhajtottak a jelenleg futó kaszinó becsalogató akcióra. Miszerint a kaszinó ad egy bont, amihez ha hozzáteszünk 2.000Ft-t ők megtoldják további 2.000Ft-l. Vagyis 4.000Ft municióval lehet indulni, kitétel, hogy slot-on 8.000Ft illetve ruletten csak 12.000Ft felett vehető ki. Rulett szakértők tudják hogy ebből hogyan lehet pénzt csinálni(3x2.000Ft = 12.000Ft).
Műszak váltásonként, 18-kor ha mész, akkor 2xmeg lehet játszani 1 óra alatt, ami 12.000Ft nyereség, ha két barátodat meghívod egy sörre(ami ingyenes).

Ismét a lényeg: ismerősöm és barátnője az így felturbózott összeggel(8.000Ft) elmentek egy másik kaszinóban, ahol 250.000Ft-ra feltornázták !!! Ez a rulett művészet !

A www.jackpotvadasz.hu címen megtalálod az akciózó kaszinót, ha Te is szeretnéd megcsapolni őket.

1 megjegyzés: